ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
![]() Готуємо корисні чипси для всієї родини
21-10-2015, 22:10
3 655
0
Для швидкої закуски підійдуть морква, яблуко, буряк, капуста й навіть кабачки
![]() Смачні настоянки та наливки готуємо самі
21-10-2015, 22:06
4 620
0
Настоянки й наливки – один із найшвидших способів одержати алкогольний напій в домашніх умовах
![]() Готуємо шоколадний тортик у мультиварці
21-10-2015, 03:22
3 454
0
Рецепт смачної випічки до чаю
![]() Готуємо курячі стегенця у медово-винному соусі
21-10-2015, 03:14
2 957
0
Готувати за цим рецептом дуже просто, а м’ясо буде ароматним та ніжним.
![]() Омлет з солодким перцем на сніданок
19-10-2015, 12:37
2 565
0
Пропонуємо рецепт, завдяки якому звичайний омлет набуде новий смак
![]() Курячі рулетики з шинкою та сиром
16-10-2015, 13:42
3 727
0
Смачні рулетики готуються легко та швидко
![]() Зігріваємося ванільним какао з корицею
16-10-2015, 12:45
2 390
0
Пропонуємо зігрітися та підняти собі настрій улюбленим з дитинства напоєм – какао
![]() Простий рецепт курки по-грецькі
15-10-2015, 20:49
2 918
0
Отримуємо відразу основне блюдо і гарнір
![]() Готуємо смачні картопляні ньоккі
14-10-2015, 20:28
11 114
0
Ньоккі - це італійські галушки на основі борошна, але їх можна готувати з картоплі, сиру, шпинату, гарбуза та багатьох інших продуктів
![]() Наскільки ви прожарили м’ясо можна визначити на дотик
14-10-2015, 18:06
3 523
0
Як визначити готовність стейку, коли на кухні немає термометра.
![]() Готуємо кільку домашнього засолу
14-10-2015, 00:26
3 804
0
Тільки уявіть собі скибочку чорного хліба, а на ній жирну, пряну кільку з цибулькою. Уявили?
![]() Готуємо за стародавніми галицькими рецептами
9-10-2015, 14:26
4 268
0
Відчуєте себе відвідувачем старовинної вишуканої ресторації на одній з мальовничих вуличок оповитого легендами Львова
![]() Як краще заморозити овочі, ягоди та фрукти
9-10-2015, 14:16
3 202
0
Готуємо запаси на зиму
![]() Рецепти смачного шашлику
9-10-2015, 14:11
3 763
0
Найголовніше в приготуванні шашлику — це вибір м’яса. Воно повинно бути свіжим
|