Наскільки ви прожарили м’ясо можна визначити на дотик
14 жовтень 2015 18:06
3 523
0
![]() М'ясо «Raw» або «Blue rare» - сире, але не холодне (прогріте до температури 46-49 ° C). Обсмажене тільки зовні і злегка підігріте всередині - м'яке на дотик, як і м'язи між великим і вказівним пальцями руки, коли вони повністю розслаблені. М'ясо «Rare» (з кров'ю) є більш стійким, якщо його придавити пальцем. Обсмажений зовні стейк червоний всередині. На дотик - як м'яз між вказівним і великим пальцями, якщо вони стиснуті. М'ясо «Medium Rare» (злегка просмажене) лише доведене до стану відсутності крові, з соком яскраво вираженого рожевого кольору. На дотик - як м'яз між середнім і великим пальцями, коли вони стиснуті. М'ясо «Medium» (середньо прожарене) всередині світло-рожевий сік. На дотик - як м'яз між безіменним і великим пальцями, стиснутими разом. М'ясо «Well-done» (просмажене) абсолютно просмажене м'ясо, майже без соку дуже жорстке на дотик, як м'яз між мізинцем і великим пальцем, коли вони стиснуті разом. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|