Готуємо курячі стегенця у медово-винному соусі
21 жовтень 2015 03:14
2 957
0
![]() Готувати за цим рецептом дуже просто, а м’ясо буде ароматним та ніжним. Готуємо на двох осіб. Стегенця курячі – 2 шт; Мед – 2 ст. ложки; Біле столове сухе вино – 3 ст. ложки; Спеції. Купуємо стегенця середнього розміру, розрізати їх ми не будемо. Окіст дуже добре відбиваємо, але так, щоб кісточка всередині не розтрощилася. Змішуємо спеції з вином і медом. Рекомендую паприку, хмелі-сунелі, базилік, мускатних горіх. Всього по 1 ч. ложці, мускатного горіха - 0,5 ч. л. Обмащуємо цією суміщю стегенця. Залишаємо стегенця помаринуваться на хвилин 30. Обсмажувати м’ясо краще у сотейнику з мінімальною кількістю олії. Як тільки курятина обсмажиться і з'явиться смачна скоринка, додаємо ще трохи вина та випаровуємо його. Потім доливаємо у сотейник води і тушкуємо стегенця ще близько 40 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|