Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо курячі стегенця у медово-винному соусі

Готуємо курячі стегенця у медово-винному соусі


Готуємо курячі стегенця у медово-винному соусі
Готувати за цим рецептом дуже просто, а м’ясо буде ароматним та ніжним.

Готуємо на двох осіб.

Стегенця курячі – 2 шт;
Мед – 2 ст. ложки;
Біле столове сухе вино – 3 ст. ложки;
Спеції.

Купуємо стегенця середнього розміру, розрізати їх ми не будемо. Окіст дуже добре відбиваємо, але так, щоб кісточка всередині не розтрощилася.

Змішуємо спеції з вином і медом. Рекомендую паприку, хмелі-сунелі, базилік, мускатних горіх. Всього по 1 ч. ложці, мускатного горіха - 0,5 ч. л.

Обмащуємо цією суміщю стегенця.

Залишаємо стегенця помаринуваться на хвилин 30.

Обсмажувати м’ясо краще у сотейнику з мінімальною кількістю олії. Як тільки курятина обсмажиться і з'явиться смачна скоринка, додаємо ще трохи вина та випаровуємо його.

Потім доливаємо у сотейник води і тушкуємо стегенця ще близько 40 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: