Готуємо корисні чипси для всієї родини
21 жовтень 2015 22:10
3 655
0
![]() Чипси можна зробити не тільки з картоплі. Для швидкої закуски підійдуть морква, яблуко, буряк, капуста й навіть кабачки. Не забудьте про легкий соус, який підкреслить смак чипсів. Морквяні Нарізану тонкими пластинками моркву треба запікати за температури 250 °С протягом 45-50 хвилин. Перед подаванням посипати меленим мускатним горіхом, ваніллю, корицею або кардамоном. Яблучні Яблука, не розрізаючи, почистити й вибрати серцевину. Нарізати тонкими кільцями. Зварити у воді або цукровому сиропі з додаванням кориці протягом 20 хвилин. Потім запекти в духовці, доки не захрумтять. Перед подаванням посипати цукровою пудрою або полити медом. Медовий соус для чипсів Потрібно: 1 ст. л. меду, 1-2 см кореня імбиру, 2 ст. л. кунжутної олії, 1 ст. л. міцного ароматного вина, червоний перець. Приготування. Імбир почистити й натерти на дрібній тертці. Збити мед, вино й олію. Поперчити, перемішати. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|