ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
![]() Смачна випічка. Готуємо пляцок «Переплетений»
13-05-2021, 18:00
2 001
0
Цей оригінальний пляцок неодмінно сподобається усім вашим домашнім та гостям. Він виходить дуже смачним, з цікавим малюнком та смачним кремом.
![]() Як приготувати буженину. Рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
13-05-2021, 13:11
1 281
0
Буженина – це запечений у духовці великий шматок свинини, натертий різними запашними травами та спеціями. Це прекрасна основна страва і універсальна закуска, яку можна подавати як холодною, так і гарячою.
![]() Італійська кухня. Три рецепти макаронної запіканки зіті
12-05-2021, 20:34
1 984
0
Макаронна запіканка зіті готується з макаронами, різними овочами, сиром (зазвичай декількома видами сирів), м'ясом, зеленню та приправами.
![]() Східна кухня. Смачний та ситний бешбармак
12-05-2021, 13:25
947
0
Бешбармак вважається національною стравою всіх тюркських народів. Відмінними рисами бешбармаку і всієї східної кухні в цілому є величезні порції.
![]() Іспанська кухня. Готуємо десерт "Смажене молоко"
11-05-2021, 20:00
786
0
На перший погляд рецепт здається досить складним, але це не так. Все дуже просто
![]() Українська кухня. Полтавські галушки з куркою та грибами в горщиках
11-05-2021, 13:15
1 343
0
Відварені галушки зазвичай подають зі шкварками чи сметанним соусом. Та найсмачніші галушки — запечені в горщиках із додаванням смажених шампіньйонів та ніжної курятини.
![]() Французька кухня. Готуємо профітролі із заварним кремом
7-05-2021, 19:13
573
0
Профітролі – це універсальна випічка, яку можна готувати як із солоною, так і з солодкою начинкою.
![]() Гуцульська кухня. Готуємо бануш з бринзою
6-05-2021, 12:02
1 319
0
Бануш, банош або токан – це каша, приготовлена з кукурудзяного борошна з додаванням вершків або сметани. За гуцульським традиціям, бануш готується на відкритому вогні. Подається з бринзою, грибами, шкварками.
![]() Ласунам на замітку. Простий рецепт шоколадного чізкейку
5-05-2021, 20:00
1 267
0
Чізкейк – це смачнючий десерт, який відомий в усьому світі
![]() Засолюємо рибку самостійно. Як зробити оселедець по-фінськи
5-05-2021, 18:30
1 015
0
Пропонуємо вам спробувати засолити оселедець самостійно. Зробити це нескладно. Знадобиться трохи вільного часу, пряності, сіль і, звичайно, сам оселедець.
![]() Для здоров’я і фігури. 5 рецептів весняних салатів
5-05-2021, 13:43
1 110
0
Зелений весняний салат є універсальною стравою. Її можна готувати будь з чим.
![]() Святкові страви. Великодній торт, кекс та мафіни
30-04-2021, 16:19
668
0
Великий піст завершується світлим святом Великодня. А разом з ним закінчується і період утримання від звичної їжі, і ми, наскучивши за випічкою та солодощами, починаємо готуватися до свята за кілька днів до нього.
![]() Великодній стіл. Легкий салат, м’ясний рулет та свинина запечена «гармошкою»
30-04-2021, 11:02
756
0
На великодньому столі в багатьох українських селах обов'язково стояли холодець або кендюх, домашня ковбаса та молочне порося.
![]() Між круасаном та мафіном. Готуємо оригинальну паску «Крафін»
29-04-2021, 18:00
985
0
Це паска три в одному. У рецепті поєднуються особливості приготування круасанів, класичного дріжджового тіста та елементи мафінів.
![]() Святкові страви. Три рецепти легких салатів з курятиною
29-04-2021, 12:55
1 027
0
Святковий Великодній стіл із його надмірною кількістю м’ясних страв є сенс доповнити легкими салатами.
|