Як приготувати буженину. Рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
13 травень 2021 13:11
1 281
0
Буженина – це запечений у духовці великий шматок свинини, натертий різними запашними травами та спеціями. Це прекрасна основна страва і універсальна закуска, яку можна подавати як холодною, так і гарячою. Добре приготовлена буженина стане справжньою окрасою будь-якого столу. Інгредієнти: 2 кг свинини, 5 зубчиків часнику, 3 ст. л. оливкової олії, 3 ст. л. білого сухого вина, 200 г темного пива, 1 цибулина, нарізана середнім кубиком, 2 гілочки розмарину, 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ч. л. горошин чорного перцю, 1 ч. л. горошин духмяного перцю, 1 ст. л. меленої паприки, 2 лаврові листки, 1 ч. л. солі. Приготування: М’ясо обсушити паперовими рушниками. Дрібно нарізати часник. Роздушити горошини духмяного і чорного перцю, перемішати з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю, паприкою, часником, сіллю, цибулею і пивом; змастити м’ясо з усіх боків. Покласти в контейнер, закрити фольгою і покласти в холодильник на 12 годин. Згодом покласти м’ясо у формі в духовку (розігріту до 165 градусів), в форму влити вино, додати лавровий лист і розмарин. Готувати 1,5 години до повної готовності, за необхідності підливати темне пиво. Потім дати відпочити під фольгою 15 хвилин, нарізати і подавати. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|