Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати буженину. Рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Як приготувати буженину. Рецепт від Ектора Хіменеса-Браво


Як приготувати буженину. Рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Буженина – це запечений у духовці великий шматок свинини, натертий різними запашними травами та спеціями. Це прекрасна основна страва і універсальна закуска, яку можна подавати як холодною, так і гарячою.

Добре приготовлена буженина стане справжньою окрасою будь-якого столу.



Інгредієнти:
2 кг свинини,
5 зубчиків часнику,
3 ст. л. оливкової олії,
3 ст. л. білого сухого вина,
200 г темного пива,
1 цибулина, нарізана середнім кубиком,
2 гілочки розмарину,
2 ст. л. соєвого соусу,
2 ч. л. горошин чорного перцю,
1 ч. л. горошин духмяного перцю,
1 ст. л. меленої паприки,
2 лаврові листки,
1 ч. л. солі.

Приготування:

М’ясо обсушити паперовими рушниками. Дрібно нарізати часник. Роздушити горошини духмяного і чорного перцю, перемішати з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю, паприкою, часником, сіллю, цибулею і пивом; змастити м’ясо з усіх боків.

Покласти в контейнер, закрити фольгою і покласти в холодильник на 12 годин.

Згодом покласти м’ясо у формі в духовку (розігріту до 165 градусів), в форму влити вино, додати лавровий лист і розмарин.

Готувати 1,5 години до повної готовності, за необхідності підливати темне пиво. Потім дати відпочити під фольгою 15 хвилин, нарізати і подавати.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: