Готуємо пивний соус до м’яса та птиці
10 серпень 2016 18:00
2 520
0
![]() Пивний соус подають гарячим до страв із свинини, телятини і птиці. Навіть звичайні котлети або варене філе такий соус зробить особливими. Тож пронуємо вам приготувати пивний соус за цим рецептом. Інгредієнти: 1 скл. світлого пива; 100 мл бульйону; 1 скл. сметани; 50 г масла; 1 ст. ложка борошна; 2 жовтки; сіль, цукор, кориця; 1 ст. ложка лимонного соку. Приготування: Підсмажити борошно на вершковому маслі, змішати з м’ясним бульйоном, додати пиво, сіль, корицю та цукор, соус прокип’ятити. Зняти з вогню, додати лимонний сік, сметану та жовтки, соус більше не нагрівати. Також пропонуємо вашій увазі рецепти соусів "Тартар", "Бешамель", "Гірчичного соусу". |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|