Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо пивний соус до м’яса та птиці

Готуємо пивний соус до м’яса та птиці


Готуємо пивний соус до м’яса та птиці
Пивний соус подають гарячим до страв із свинини, телятини і птиці. Навіть звичайні котлети або варене філе такий соус зробить особливими.

Тож пронуємо вам приготувати пивний соус за цим рецептом.


Інгредієнти:

1 скл. світлого пива;
100 мл бульйону;
1 скл. сметани;
50 г масла;
1 ст. ложка борошна;
2 жовтки;
сіль, цукор, кориця;
1 ст. ложка лимонного соку.

Приготування:

Підсмажити борошно на вершковому маслі, змішати з м’ясним бульйоном, додати пиво, сіль, корицю та цукор, соус прокип’ятити.

Зняти з вогню, додати лимонний сік, сметану та жовтки, соус більше не нагрівати.

Також пропонуємо вашій увазі рецепти соусів "Тартар", "Бешамель", "Гірчичного соусу".

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: