Рецепт приготування гірчичного соусу по-англійськи
17 червень 2016 18:00
3 620
0
![]() "Порадник" продовжує знайомити своїх читачів з рецептами різноманітних соусів. Цього разу пропонуємо вашій увазі рецепт гірчичного соусу по-англійськи. Ароматний, густий, у міру гострий, він смакуватиме і з буденними стравами, і доповнить святковий стіл, якщо його помістити у спеціальну соусницю. Навряд чи існує більш вдалий рецепт універсального соусу до м’яса та овочів. Інгредієнти: 2 ст. ложки гірчиці в порошку; 1 ст. ложка гірчиці в зернах; 200 мл густої сметани високої жирності; 2 цибулини; 150 мл білого вина; 1 лавровий листок; 2 ч. ложки цукру. Приготування: Дрібно порізати цибулю, змішати її в каструльці з вином і цукром, покласти лавровий лист і поставити середній вогонь. Варити на мінімальному вогні доти, доки обсяг вина не зменшиться вдвічі. Додати гірчицю і сметану. Акуратно розмішайте до однорідності. Подавати соус можна відразу, ще теплим або ж холодним, зберігаючи його в холодильнику не довше 48 годин. Пропонуємо також подивитися рецепти приготування сусів "Тартар", "Дзадзикі", "Бешамель". |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|