Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Українська кухня. Готуємо пісний капусняк з пшоном

Українська кухня. Готуємо пісний капусняк з пшоном


Українська кухня. Готуємо пісний капусняк з пшоном

Капусняк – це страва традиційної української кухні.

Ситний і смачний капусняк із пшоном чудово підійде для домашнього обіду в колі сім'ї. Його приготування не відніме у вас багато часу, але смак виправдає всі ваші сподівання.



До речі, як приготувати пісний капусняк із сушеними грибами можна подивитися тут. А якщо ви не постите, пропонуємо вам рецепт капусняка на копчених реберцях.

Інгредієнти:
Картопля - 350 г.
Морква - 100 г.
Цибуля - 100 г.
Капуста білокачанна - 350 г.
Олія - 20 мл.
Пшоно - 3-4 ст. л.
Чорний перець горошок - за смаком.
Петрушка сушена - 1 ст. л.
Лавровий лист - 2-3 шт.
Сіль - за смаком.

Приготування:

Спочатку підготуємо всі овочі до подальшої обробки. Картоплю потрібно нарізати на довільні шматки. Ріпчасту цибулю треба нарізати на дрібні кубики, а моркву натерти на тертушці. Капусту розрізаємо, видаляємо качан і дрібно шаткуємо.

Далі розігріваємо оливкову олію на сковорідці. Туди висипаємо вже нарізану цибулю і натерту моркву та перемішуємо. Овочі смажимо протягом трьох хвилин.

Тепер ставимо на плиту каструлю з водою і даємо воді закипіти. В окріп відправляємо нарізану раніше картоплю. Потім додаємо лавровий лист, чорний перець і пшоно. Все потрібно проварити протягом 10 хвилин.

Смажені овочі відправляємо до картоплі, а також підготовлену раніше капусту і сушену зелень. Під кришкою суп варимо ще 10 хвилин до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: