Українська кухня. Готуємо пісний капусняк з пшоном
26 березень 2021 20:00
2 018
0
Капусняк – це страва традиційної української кухні. Ситний і смачний капусняк із пшоном чудово підійде для домашнього обіду в колі сім'ї. Його приготування не відніме у вас багато часу, але смак виправдає всі ваші сподівання. До речі, як приготувати пісний капусняк із сушеними грибами можна подивитися тут. А якщо ви не постите, пропонуємо вам рецепт капусняка на копчених реберцях. Інгредієнти: Картопля - 350 г. Морква - 100 г. Цибуля - 100 г. Капуста білокачанна - 350 г. Олія - 20 мл. Пшоно - 3-4 ст. л. Чорний перець горошок - за смаком. Петрушка сушена - 1 ст. л. Лавровий лист - 2-3 шт. Сіль - за смаком. Приготування: Спочатку підготуємо всі овочі до подальшої обробки. Картоплю потрібно нарізати на довільні шматки. Ріпчасту цибулю треба нарізати на дрібні кубики, а моркву натерти на тертушці. Капусту розрізаємо, видаляємо качан і дрібно шаткуємо. Далі розігріваємо оливкову олію на сковорідці. Туди висипаємо вже нарізану цибулю і натерту моркву та перемішуємо. Овочі смажимо протягом трьох хвилин. Тепер ставимо на плиту каструлю з водою і даємо воді закипіти. В окріп відправляємо нарізану раніше картоплю. Потім додаємо лавровий лист, чорний перець і пшоно. Все потрібно проварити протягом 10 хвилин. Смажені овочі відправляємо до картоплі, а також підготовлену раніше капусту і сушену зелень. Під кришкою суп варимо ще 10 хвилин до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|