Пісні страви: Капусняк із сушеними грибами
17 грудень 2018 14:29
3 634
0
Пісні страви можуть бути оригінальними, смачними і легкими в приготуванні. Існує величезна кількість рецептів приготування капусняку, його готують як зі свіжої, так із квашеної капусти. Пропонуємо вам приготувати пісний капусняк із сушеними грибами. Інгредієнти: 1 кілограм свіжої або квашеної капусти; 1 велика морквина; 2-3 цибулини; 4 зубці часнику; 50 грамів томатної пасти; півсклянки сушених грибів; лавровий лист; перець горошком; сіль. Приготування: Капусту помити і дрібно нашаткувати, а якщо використовується квашена, то трішки віджати і промити. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити і дрібно порізати. Каструлю або з товстим дном або чавунний казанок поставити на вогонь, додати трішки олії і покласти цибулю і моркву, зажарити до золотистого кольору, постійно помішуючи, додати томатну пасту. Зубці часнику почистити, подрібнити і додати в каструлю, добре перемішати. Капусту покласти в каструлю до смажених овочів в томатній пасті, залити водою, посолити, поперчити, додати лавровий листок, добре все вимішати. Накрити кришкою і поставити в духовку на 45 хвилин при температурі 180º. Зменшити температуру до 120º і готувати капусняк ще 90 хвилин. За 20 хвилин до готовності додати в капусняк сушені гриби, попередньо замочені і промиті. Капусняк подавати до столу гарячим, за бажанням посипати подрібненою зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|