Готуємо рибну солянку
07 грудень 2016 18:30
2 671
0
Нещодавно "Порадник" знайомив своїх читачів із рецептом королівської солянки. Але якщо "традиційною" солянкою вас вже не здивуєш, пропонуємо приготувати солянку рибну. Зазвичай у класичних рецептах збірної рибної солянки використовують 6-8 видів різної риби. Але ми пропонуємо вам економніший варіант. Ви можете взяти, наприклад, хребет лосося та його копчені черевця. Інгредієнти: риба (лосось, форель або судак); картоплина; морквина; цибулина; оливки без кісточок; 1 ст. ложка томатної пасти; мариновані або квашені огірки; лимон, спеції, олія, сіль. Приготування: Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки. У бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружальцями моркву. Цибулю подрібнити, трошки підсмажити її в олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, тушкувати приблизно 5 хв. Огірки нарізати кружальцями і теж трохи тушкувати у бульйоні. У каструлю, де вариться картопля і морква, додати цибулю, огірки і нарізані оливки. Варити ще 5 хв. Додати рибу, спеції і потримати ще на вогні біля 5 хв. Подавати з лимоном (за бажанням). Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|