Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо рибну солянку

Готуємо рибну солянку


Готуємо рибну солянку

Нещодавно "Порадник" знайомив своїх читачів із рецептом королівської солянки.

Але якщо "традиційною" солянкою вас вже не здивуєш, пропонуємо приготувати солянку рибну.

Зазвичай у класичних рецептах збірної рибної солянки використовують 6-8 видів різної риби. Але ми пропонуємо вам економніший варіант. Ви можете взяти, наприклад, хребет лосося та його копчені черевця.

Інгредієнти:

риба (лосось, форель або судак);
картоплина;
морквина;
цибулина;
оливки без кісточок;
1 ст. ложка томатної пасти;
мариновані або квашені огірки;
лимон, спеції, олія, сіль.

Приготування:

Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки.

У бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружальцями моркву. Цибулю подрібнити, трошки підсмажити її в олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, тушкувати приблизно 5 хв.

Огірки нарізати кружальцями і теж трохи тушкувати у бульйоні.

У каструлю, де вариться картопля і морква, додати цибулю, огірки і нарізані оливки. Варити ще 5 хв.

Додати рибу, спеції і потримати ще на вогні біля 5 хв. Подавати з лимоном (за бажанням).

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: