Три рецепти канелоні. З м’ясом, зеленню та грибами
07 квітень 2022 14:56
6 900
0
Канелоні – це різновид макаронних виробів (пасти) у вигляді великих трубочок, які наповнюються начинкою. Окрім м'ясної начинки можна використовувати сир, зелень, овочі, яйця, риба – за смаком. Таку страву можна приготувати як на сімейну вечерю, так і на свято. До речі, як приготувати канелоні з куркою, або зі шпинатом, можна дізнатися тут. Канелоні з м'ясною начинкою Інгредієнти: 200-250 г канелоні; 500 г м'ясного фаршу (за смаком); 500 г помідорів; 200 г цибулі; 3 зуб. часнику; 150 г сиру (твердого); сіль і перець – за смаком. Для соусу бешамель: 50 г вершкового масла; 3 ст. л. борошна; 1 л молока; сіль і перець – за смаком. Приготування: Подрібніть цибулю, часник і обсмажте на олії. Додайте фарш і продовжуйте готувати. З помідорів зніміть шкірку і поріжте на невеликі шматочки. Потім додайте їх до фаршу разом з сіллю і перцем. Готуйте близько 10-15 хвилин. Остудіть начинку, а тим часом приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошна і злегка обсмажте. Потім додайте молоко, сіль і перець і варіть до загустіння. Наповніть канелоні фаршем, сильно не набиваючи їх, щоб при готуванні вони не розпалися. Викладіть половину соусу в форму для запікання, а потім розкладіть канелоні і залийте соусом. Відправте страву в духовку на півгодини при 180 градусах. Потім посипте тертим сиром і випікайте ще 15 хвилин. Канелоні з зеленню і сиром Інгредієнти: 250 г канелоні; 300 г розсільного сиру; 100 г пармезану; 1 пучок зелені; 2 ст. л. кедрових горіхів; 3 ст. л. оливкової олії; 1 яйце; 1-2 зуб. часнику; сіль – за смаком. Приготування: Канелоні відваріть до напівготовності і дайте їм охолонути. Тим часом приготуйте соус: з'єднайте подрібнену зелень і часник з оливковою олією. Обсмажте горіхи і з'єднайте їх з нарізаним сиром і фаршем. Добре перемішайте. Додайте соус і знову перемішайте. Заповніть фаршем каннеллони і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Канелоні з грибами Інгредієнти: 250 г канелоні; 800 грибів; 2 ст. л. рослинної олії; по одному пучку зеленого кропу і цибулі; 150 г ріпчастої цибулі; 1-2 зуб. часнику; 100 г сулугуні; 100 г твердого сиру; 250 мл жирних вершків; сіль, чорний перець, куркума – за смаком. Приготування: Відваріть канелоні близько 5 хвилин в підсоленій воді. Потім розріжте кожну трубочку поперек і збризніть рослинною олією. Подрібніть гриби, часник і цибулю. Потім обсмажте їх на вершковому маслі і додайте нарізану зелень, сулугуні і спеції. Добре перемішайте і зніміть з вогню. Наповніть канелоні фаршем і розкладіть їх вертикально в змащену маслом форму. Збийте вершки з половиною тертого сиру і додайте спеції. Залийте трубочки соусом і посипте сиром, що залишився. Відправте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|