Французька кухня. Готуємо кіш з лососем
16 лютий 2022 15:17
1 237
0
Кіш з лососем – це корисна і смачна страва французької кухні. Вона чудово підходить для ситного і корисного обіду. Адже в рибі міститься багато поживних речовин, життєво необхідних для нашого організму. До речі, як приготувати кіш з беконом та сиром, можна дізнатися тут. Кіш з лососем Інгредієнти: 100 г копченого лосося; 1 пласт готового листкового тіста; 3 яйця; 350 г шпинату; 100 г вершків; 100 г твердого сиру; 2 ст. л. вершкового масла; сіль, перець – за смаком. Приготування: Рибу поріжте невеликими шматочками. Шпинат промийте і пасеруйте у вершковому маслі. Потім дайте охолонути і крупно наріжте. Приготуйте соус: в окремій мисці змішайте сир, яйця і вершки. Додайте шпинат, посоліть і поперчіть. Візьміть круглу форму для випікання, змастіть маслом і викладіть готове листкове тісто. Потім викладіть рибу і залийте соусом. Відправте страву в розігріту до 200 °C духовку на 40-50 хвилин. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|