Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Українська кухня. Закарпатські крученики з цибулею у соусі

Українська кухня. Закарпатські крученики з цибулею у соусі


Українська кухня. Закарпатські крученики з цибулею у соусі

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних закарпатських кручеників з цибулею в сметанному соусі.

Спробуйте, і можливо, це стане вашою фірмовою стравою.



До речі, як приготувати традиційні українські крученики з грибами, можна подивитися тут.

Закарпатські крученики з цибулею у соусі

Інгредієнти:

Свинина (бажано філе) - 500 гр.
Цибуля ріпчаста - 250 гр.
Сметана (жирна) - 200 гр.
Борошно пшеничне - 3 ст. л.
Оцет - 1 ст. л.
Олія - 6 ст. л.
Паприка солодка - 1 ч. л.
Цибуля зелена - 1/2 пуч.
Цукор - 1 ч. л.
Сіль, чорний перець - за смаком.

Приготування:

Одну цибулину відкладаємо, інші нарізаємо півкільцями. Трохи мнемо руками, додаємо оцет, цукор і трохи солі.

М'ясо нарізаємо як на відбивні та відбиваємо. Солимо і перчимо за смаком. Можна додати інші спеції.

На кожен відбитий шматочок м'яса викладаємо частину цибулі. Щільно загортаємо.

Паніруємо в борошні і обсмажуємо з усіх боків, на великому вогні. М’ясо перед обсмаженням можна закріпити зубочистками, але воно добре відбите - то буде триматися і без них.

У сковороді розігріваємо 2-3 ложки олії і відправляємо туди цибулю, порізану півкільцями. Доводимо до легкого золотистого кольору, потім додаємо зелену цибулю і тушкуємо близько хвилини.

Потім до цибулі додаємо ложку борошна, перемішуємо, додаємо сметану і паприку, вливаємо 100-150 мл. води. Солимо і перчимо за смаком. Можна додати улюблені спеції і зелень.

Рулетики складаємо у вогнетривку форму, заллємо соусом (він має повністю закрити крученики) та відправляємо в розігріту до 200 °С духовку на 25-30 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: