Прості та смачні крученики з грибами
23 серпень 2016 19:30
6 816
0
 Рецепт традиційної української страви, яка не залишила байдужим жоден шлунок, особливо чоловічий. А там, дивись, і до серця недалеко! Жарти жартами, а приготувати крученики хоча б раз у житті варто кожній господині. Не так вже це складно, як видається. А смакота така, що хочеться куштувати знову й знову. Особливо якщо оказія наближається святкова.
Інгредієнти для кручеників
700-800 грамів свинячого філе півкілограма печериць 2 цибулини 2 яйця 200 грамів твердого сиру склянка сметани 2 столові ложки томатної пасти сіль, перець, спеції соняшникова олія.
Як приготувати крученики з грибами
Гриби почистьте, поріжте і підсмажте з дрібно порізаною цибулею на соняшниковій олії. Зніміть з вогню, коли сік, який пустили гриби, випарується. До грибів додайте зварені круто порізані яйця та потертий сир. Усе посоліть і поперчіть й добре йте Свинину порізати плоскими шматками, як на відбивні. Кожен кусень відбити з обох боків. На один кінець шматка м’яса класти ложку начинки і скручувати рулетом. Скручений рулет потрібно зафіксувати за допомогою нитки чи зубочистки. Рулетики обсмажити на олії з усіх боків. Після цього вийняти зубочистки (або зняти нитки). Обсмажені рулети викласти на деко Сметану і томатну пасту змішайте з 1,5-2 склянками води і посоліть. Цією сумішшю полийте крученики. Форму поставте в духовку і запікайте близько півгодини. Подавати можна з будь-яким гарніром.
|