Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що намазати на хліб. Ніжний паштет з курячої печінки з медом

Що намазати на хліб. Ніжний паштет з курячої печінки з медом


Що намазати на хліб. Ніжний паштет з курячої печінки з медом

Домашній печінковий паштет є надзвичайно простою, корисною та досить бюджетною закускою, яку можна поєднувати з тостами чи бутербродами.

Якщо грамотно поєднати продукти та спеції між собою, можна з легкістю відтінити гіркий присмак у печінці, який багато хто не любить.



До речі, як приготувати домашній плавлений сир з печерицями можна подивитися тут.

Інгредієнти:
Печінка куряча - 500 г
Цибуля - 1 шт
Морква - 1 шт
Корінь селери - 75 г
Вершкове масло - 200 г
Мед - 1 ст. л.
Сіль, чебрець сухий, перець чорний грубого помелу - за смаком.

Приготування:

Порізати моркву та цибулю кубиком. В сотейнику обсмажити моркву. Додати цибулю та смажити ще декілька хвилин.

Додати подрібнену селеру та часник. Томити 7 хвилин.

Додати печінку. Потім - спеції. Довести до готовності.

Збити масу в блендері. Додати вершкове масло та збити. Додати мед та збити.

Перекласти суміш у банки (або іншу тару) і покласти у холодильник. Зберігайте в холодильнику (без заморожування) не більше 3 днів.

Щоби продовжити термін зберігання паштету, залийте його зверху розтопленим вершковим маслом - шаром близько 3-4 мм.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: