Що намазати на хліб. Ніжний паштет з курячої печінки з медом
19 січень 2022 14:13
832
0
Домашній печінковий паштет є надзвичайно простою, корисною та досить бюджетною закускою, яку можна поєднувати з тостами чи бутербродами. Якщо грамотно поєднати продукти та спеції між собою, можна з легкістю відтінити гіркий присмак у печінці, який багато хто не любить. До речі, як приготувати домашній плавлений сир з печерицями можна подивитися тут. Інгредієнти: Печінка куряча - 500 г Цибуля - 1 шт Морква - 1 шт Корінь селери - 75 г Вершкове масло - 200 г Мед - 1 ст. л. Сіль, чебрець сухий, перець чорний грубого помелу - за смаком. Приготування: Порізати моркву та цибулю кубиком. В сотейнику обсмажити моркву. Додати цибулю та смажити ще декілька хвилин. Додати подрібнену селеру та часник. Томити 7 хвилин. Додати печінку. Потім - спеції. Довести до готовності. Збити масу в блендері. Додати вершкове масло та збити. Додати мед та збити. Перекласти суміш у банки (або іншу тару) і покласти у холодильник. Зберігайте в холодильнику (без заморожування) не більше 3 днів. Щоби продовжити термін зберігання паштету, залийте його зверху розтопленим вершковим маслом - шаром близько 3-4 мм. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|