Що намазати на хліб. Готуємо домашній плавлений сир з печерицями
19 січень 2017 18:00
6 029
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб. Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам. Інгредієнти: 500 г кисломолочного сиру; 2 яйця; 3 ст. ложки сметани; 200 г печериць; 0,5 ч. ложки соди; петрушка або кріп; сіль. Приготування: Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері. Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати. Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері. Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити. Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|