Готуємо смачні курячі тефтелі у вершковому соусі
15 грудень 2021 14:25
1 558
0
Пропонуємо вам приготувати тефтелі у вершковому соусі. Ця ароматна і ніжна страва чудово підійде до будь-якого гарніру або просто з салатом зі свіжих овочів. Зробить ваш обід або вечерю дуже смачною і ситною. Прованські трави і вершковий соус надає незвичайно тонкий і ніжний смак тефтелям. До речі, як приготувати пісні рибні котлети або тефтелі можна дізнатися тут. Курячі тефтелі у вершковому соусі Інгредієнти: куряче філе – 500 г (або філе індички); цибуля – 150 г; сіль і перець – за смаком; булочка – середня; спеції (прованські трави) – за смаком молоко (щоб замочити хліб). Для соусу: вершки – 500 мл; сир – 300 г; часник – 3 зуб.; зелень – за смаком. Приготування: Готуємо фарш. Замочіть булочку в молоці. Філе пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Додайте дрібно нарізану цибулю, розм’якшену булочку, сіль і перець. Ретельно перемішайте. Зліпіть невеликі кульки і перекладіть їх в змащену маслом форму для запікання. Відправте в духовку при 180 градусах на 15 хвилин. Готуємо вершковий соус. Наріжте часник і зелень, а сир натріть на дрібній тертці. Візьміть вершки і перемішайте всі ці інгредієнти. Дістаньте тефтелі з духовки, залийте готовим соусом і знову відправте в духовку на 20 хвилин при 180 градусах. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|