Пісні страви. Готуємо лимонно-квасолевий суп
09 грудень 2021 13:44
544
0
Попри те, що обмеження в їжі – не найголовніше під час посту, про правильне харчування також не слід забувати у цей період. Отже, варимо лимонно-квасолевий пісний суп – смачний, корисний та поживний. До речі, як приготувати пісний гречаний суп з печерицями можна подивитися тут. Лимонно-квасолевий суп Інгредієнти: 400 г квасолі, 3 цибулини, 3 моркви, 0,5 качана капусти, 5 стебел селери, 1 стебло цибулі-порею, пів лимона, 1 скл. рослинної олії, 3 гілочки м’яти, чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком, 2 л води. Приготування: Квасолю перебрати, помити і залити водою на 6-8 годин. Потім знову ретельно промити, залити свіжою водою і варити 15-20 хвилин. Коли квасоля стане м’якою, злити з неї воду. Помити і почистити овочі. Цибулю дрібно порізати. Цибулю-порей, селеру та моркву порізати шматочками. Капусту нашаткувати. Відварити цибулю, селеру і моркву 15-20 хвилин. Потім додати капусту, цибулю-порей і відварену квасолю і варити, помішуючи, ще 5-7 хвилин. Наприкінці варіння покласти м’яту, посолити, поперчити і додати олію. За бажання квасолевий суп можна варити без олії. Перед подачею окремо в кожну тарілку покласти тонку часточку лимона. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|