Готуємо пісний гречаний суп з печерицями
28 лютий 2017 12:53
4 394
0
Не маєте м’яса, або постите, а треба щось ситне зготувати на обід? Не проблема! Для приготування цього супу м’ясо не потрібне Інгредієнти: 2,5 л води; 500 г картоплі; по 150 г моркви і цибулі; 300 г печериць; 3–4 ст. ложки гречки; олія; 2 ст. ложки соєвого соусу; сіль, перець, зелень. Приготування: Гриби промити, ошпарити окропом, нарізати шматочками, обсмажити до золотистого кольору на олії, додати соєвий соус і відставити з вогню. Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву потерти. Картоплю покласти в киплячу воду, висипати гречку. Довести до кипіння, посолити й варити 10 хв. Додати обсмажені гриби, варити 7–10 хв. Тим часом злегка підрум’янити на соняшниковій олії цибулю. Додати моркву. Усе разом обсмажити, періодично помішуючи, додати у суп. Покласти лавровий лист, варити ще 5 хв, відставити з вогню. Готовий суп прикрасити зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|