Пісні страви. Смачні вареники з квашеною капустою
08 грудень 2021 19:30
578
0
Під час посту господині часто готують вареники з грибами, картоплею, тушкованою капустою або вишнею. Страва дуже ситна і нею легко можна нагодувати гостей або велику сім'ю. До того ж ви можете частину вареників заморозити про запас, а потім варити за потреби. Дуже зручно та практично. Готуються пісні вареники дуже легко та швидко. У цьому рецепті ми будемо використовувати квашену капусту, але ви можете брати будь-яку начинку. Наприклад, як приготувати пісні вареники з маком можна дізнатися тут. Пісні вареники з квашеною капустою Інгредієнти: Пшеничне борошно - 600 г. Квашена капуста - 300 г. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Рослинна олія - 4-5 ст. л. Вода - 150 мл. Сіль - 0,5 ч. л. Перець чорний мелений - за смаком. Приготування: Візьміть півкілограма борошна і трохи присоліть. Додайте воду та замішайте круте тісто. Вимішувати необхідно 7-10 хвилин, як мінімум. Після цього дайте тісту настоятися за кімнатної температури 20 хвилин. Розріжте шматок тіста на дві частини і кожну розкачайте качалкою якомога тонше. За допомогою склянки виріжте кола. На середину викладіть приблизно по столовій ложці капусти та щільно защипніть краї. Наріжте одну цибулину тонкими півкільцями або кубиками та обсмажте до золотистого кольору. У киплячу підсолену воду викладіть вареники. Коли вони спливуть наверх, проваріть їх 3-4 хвилини. За допомогою друшляка злийте всю воду та викладіть на тарілку. Присипте цибулевою засмажкою і подавайте зі сметаною. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|