Готуємо фарширований оселедець. Чудова закуска до святкового столу
06 грудень 2021 19:30
1 237
0
Готується такий фарширований оселедець легко, головне в цій справі - обережно та ретельно почистити оселедець. Але можна й скористатися готовими шматочками маринованого філе, які продаються в банках. До речі, як приготувати швидку та дуже смачну закуску – оселедець із яблуком, можна дізнатися тут. Фарширований оселедець Інгредієнти: оселедець великий - 2 шт., морква (відварена) - 1 шт., цибуля червона - 1 шт., перець червоний болгарський - 1/2 шт., яйце (відварене) - 1 шт., огірок маринований або солоний - 1/2 шт., сметана - 200 г, желатин - 15 г, сік лимона, сіль, перець, зелень - за смаком. Приготування: Почистити оселедець і розділити на два філе. Цибулю, моркву, зелень, яйця і перець порізати дрібним кубиком, огірки - на дуже тонкі пластинки. Желатин розчинити в 40 мл води, не доводячи до кипіння, і додати його до сметани. Додати всі нарізані овочі та зелень, а також спеції і сік лімону (за смаком). На одне філе оселедця покласти начинку і прикрити її другим філе. Потім загорнути оселедець в харчову плівку, зав'язати кінці і покласти у холодильник для застигання (краще на ніч). Наступного дня прибрати плівку та нарізати гострим ножем на порційні шматочки. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|