Швидка закуска – оселедець із яблуком
13 жовтень 2019 15:30
2 831
0
Дещо незвичне, однак дуже вдале і вишукане поєднання слабосоленої риби і кисло-солодкого яблука. Якщо ви ніколи не куштували такої закуски, то неодмінно спробуйте приготувати її за нашим рецептом. А підходить така страва як для буденної трапези, так і для святкового столу. Інгредієнти: 2 тушки слабосоленого оселедця; 2 яблука; 2 цибулини; 4 ст. ложки майонезу; дрібка чорного меленого перцю. Приготування: З рибин зняти шкірку і видалити кістки. Філе оселедця порізати на шматочки 2-2,5 см, скласти у глибоку посудину. Яблука очистити від шкірки і видалити серцевинку. Порізати соломкою. Очищену цибулю порізати півкільцями. Додати в посудину з оселедцем, щедро полити майонезом, додати перець за смаком, обережно вимішати, щоб не пошкодити шматочки риби. Залишити на 3-4 години. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею або улюбленою зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|