Грузинська кухня. Простий рецепт пеновані з сулугуні
30 листопад 2021 15:04
1 144
0
Навіть якщо ви ніколи не були в Грузії, ви напевно куштували грузинські хачапурі з солоним сиром (бринзою, сулугуні). До речі, як приготувати хачапурі по-аджарські можна подивитися тут. Пеновані — це різновид хачапурі, їх готують з листкового тіста. Пропонуємо вам простий рецепт цієї смачної страви. Пеновані з сулугуні Інгредієнти: 1 лист замороженого листкового дріжджового тіста; 200 грамів сулугуні; 1,5 столові ложки м'якого вершкового масла; 1 куряче яйце. Приготування: Листкове тісто дістаньте з холодильника, розморозьте та розріжте на чотири частини. Сир натріть на великій тертці, перемішайте з яйцем і вершковим маслом. На обробній дошці, посипаній борошном, розкатайте кожен шматочок листкового тіста. У центр кожного листа тіста покладіть чверть сирної суміші та загніть кути до центру, щоб вийшов конвертик. Духовку розігрійте до 220 градусів, запікайте пеновані в гарячій духовці приблизно 10 хвилин або до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|