Грузинська кухня. Готуємо суп харчо з свининою і рисом
17 листопад 2021 15:45
657
0
Суп харчо – це надзвичайно смачна і навариста грузинська страва, яка завдяки своїй оригінальності стала відомою практично в усьому світі. Традиційно суп харчо містить яловичину, рис, а також грецькі горіхи і безліч спецій. Ми пропонуємо більш оригінальний рецепт. Особливість його полягає у використанні саме свинини. Завдяки цьому суп буде досить жирним та ситним. Ще три рецепти приготування супу харчо можна подивитися тут. Суп харчо з свининою і рисом Інгредієнти: Свинина - 500 г. Рис - 150 г. Цибуля - 2 шт. Помідор - 3 шт. Томатна паста - 1 ст. л. Волоські горіхи - 100 г. Часник - 4 зуб. Хмелі-Сунелі - 1 ст. л. Рослинна олія - 2 ст. л. Перець, сіль, зелень - за смаком. Приготування: М’ясо потрібно ретельно промити, а потім нарізати кубиками середнього розміру. Цибулю очистити та нарізати маленькими кубиками. Розігріти сковорідку з товстим дном. Влити туди рослинну олію, а потім додати м’ясо та цибулю. Коли свинина трішки засмажиться, в ємність потрібно налити 10 склянок окропу. Рис перебрати та промити. Висипати у ємність з м’ясом. Поки м’ясо та рис варяться, нам потрібно приготувати засмажку. Для цього потрібно очистити від шкірки помідори. Нарізати їх кубиками маленького розміру і обсмажити на сковорідці з рослинною олією. До помідорів додати томатну пасту або соус ткемалі. Коли свинина та рис будуть готові, до них потрібно додати засмажку з помідорів. Грецькі горіхи потрібно подрібнити ножем або в блендері. Змішати горіхи з приправою хмелі-сунелі, а потім висипати їх у каструльку із супом. Довести суміш до кипіння, а потім вимкнути нагрів. Подрібнити ножем зелень, та розчавити часник. Додати ці компоненти до нашого супу. Дати йому настоятися 20-30 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|