Мексиканська кухня. Три рецепти смачного буріто
03 вересень 2021 16:20
530
0
Буріто – мексиканська страва, основа якого складається з тортильї та найрізноманітніших начинок. Така страва відмінно підійде для сніданків, перекусів, легкої вечері. Пропонуємо вашій увазі неймовірно смачні і прості рецепти буріто, які ви з легкістю зможете приготувати вдома. До речі рецепти таких мексиканських страв як начос, тако, енчилади та кесадильї можна знайти тут. Буріто з яловичим фаршем, квасолею і помідорами Інгредієнти: 1 помідор; 80-100 г салату айсберг; 70 г сиру чеддер; 1 банка консервованої квасолі; 1-2 ч. л. рослинної олії; 250 г яловичого фаршу; 2 ч. л. меленого перцю чилі; 120 г соусу сальса; 4 тортильи; сметана – за смаком; сіль – за смаком. Приготування: Наріжте невеликими шматочками помідори. Нашаткуйте салат і натріть сир на крупній тертці. Злийте рідину з квасолі. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте яловичину з чилі близько 7 хвилин. Потім додайте квасолю, сальсу і тушкуйте ще 10 хвилин. Коли начинка буде майже готова, додайте сіль. Зніміть з вогню, додайте сир і добре перемішайте. Розділіть начинку на рівні частини. Викладіть їх на тортильї, додайте помідори, салат і загорніть буріто. Подавайте зі сметаною. Буріто з стейком, авокадо і болгарським перцем Інгредієнти: 680 г стейка (яловичого); 1/4 ч. л. приправи для стейка; 1 цибулина; 1 червоний болгарський перець; 1 авокадо; 200 г твердого сиру; 200 г напівтвердого сиру; 5 гілочок кінзи; 4 тортильї; сіль і перець – за смаком; сметана. Приготування: Наріжте яловичину тонкими скибочками. Посипте спеціями, сіллю і перцем. Залиште м'ясо на 10 хвилин. Наріжте цибулю півкільцями, авокадо і болгарський перець – великими шматочками, а сир натріть на крупній тертці. Подрібніть кінзу. Розігрійте сковороду і обсмажте на середньому вогні перець і цибулю протягом 5 хвилин. Додайте кінзу і перемішайте. Якщо в сковороді залишився сік від овочів, видаліть його паперовим рушником. Потім додайте м'ясо, добре обсмажте його і посипте начинку сиром. Заздалегідь підігрійте коржі на сухій сковороді. Викладіть гарячу начинку і авокадо. Загорніть і подавайте зі сметаною. Буріто з куркою, шинкою і ананасами Інгредієнти: 2 курячі грудки без шкіри і кісток; 250 г консервованих ананасів; 100 г шинки або ковбасок; 1/2 болгарського перцю; 1 халапеньйо або чилі; 2 ч. л. чебрецю; 2 ч. л. орегано; 2 ч. л. рослинної олії; 100 г моцарели; 3-4 тортильї; 4 ложок томатного соусу для піци; сіль і перець – за смаком. Приготування: Приправте м'ясо сіллю, перцем, орегано і половиною чебрецю. Розігрійте масло на сковороді і обсмажте м'ясо до готовності. Потім остудіть і наріжте скибочками. Сир натріть на крупній тертці, а шинку, ананаси, халапеньйо і болгарський перець наріжте невеликими шматочками. Кожну тортилью змастіть соусом і викладіть трохи сиру, курку, ананасів, болгарського і гострого перців, шинку і посипте спеціями. Загорніть буріто і обсмажте на грилі або звичайній сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Готово! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|