Як приготувати класичну сирну запіканку
17 серпень 2021 14:44
700
0
Сирну запіканку можна вважати універсальною стравою. Адже її основа – яйця і сир, а все інше залежить від польоту вашої фантазії. Цей рецепт запіканки нагадає вам смак дитинства. А виходить вона повітряною та ніжною. Класична сирна запіканка Інгредієнти: кисломолочний сир – 500 г; молоко – 1/3 склянки; манна крупа – 100 г; вершкове масло – 50 г; цукор – 150 г; яйця – 2 шт.; ванільний цукор – 1 пакетик; родзинки – півсклянки. Приготування: Ізюм замочіть в гарячій воді. Сир перетріть через сито (так його консистенція вийде однорідною та без грудочок). Додайте сюди збиті яйця, молоко, вершкове масло, цукор і ванільний цукор. Ретельно перемішайте. Ізюм промийте в холодній воді і всипте в нашу суміш. Додайте манну крупу і знову перемішайте. Після чого дайте настоятися приблизно півгодини, щоб манна крупа змогла увібрати в себе рідину і збільшитися в об’ємі. Розігрійте духовку до 180 °C. Тісто вилийте в форму, змащену вершковим маслом і відправте запікатися на 40 хвилин. Готовій запіканці дайте охолонути. Подавати можна з варенням або сметаною. Смачного! До речі, як приготувати запіканку з баклажанів у томатному соусі можна дізнатися тут. [b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|