Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що приготувати на вечерю. Медове рагу з яловичини

Що приготувати на вечерю. Медове рагу з яловичини


Що приготувати на вечерю. Медове рагу з яловичини

Рагу – універсальна страва. Його можна приготувати з чого завгодно: м'яса, риби, овочів або грибів, додавши пікантний соус.

До речі, як приготувати ситне печінкове рагу з грибами і квасолею можна подивитися тут.



Медове рагу з яловичини

Інгредієнти:
яловичина – 700 г
ріпчаста цибуля – 1 шт.
молоко – 0,5 л
болгарський перець – 1 шт.
мед – 200 мл
сіль і перець – за смаком
імбир – за смаком
кориця – за смаком

Приготування:

Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору. Яловичину наріжте кубиками і додайте до цибулі. Тушкуйте 10 хвилин (за цей час рідина повинна випаруватися, а м'ясо – покритися апетитною скоринкою).

Тим часом болгарський перець наріжте півкільцями і додайте в наше рагу. Смажте 5 хвилин, помішуючи. Потім додайте мед, спеції і тушкуйте ще 5 хвилин. Влийте сюди кисле молоко, щоб воно покрило м'ясо. Сковороду переставте в духовку і випікайте до готовності. Страву можна вважати готовою, як тільки молоко википить.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: