Що приготувати на вечерю. Медове рагу з яловичини
11 серпень 2021 15:39
1 036
0
Рагу – універсальна страва. Його можна приготувати з чого завгодно: м'яса, риби, овочів або грибів, додавши пікантний соус. До речі, як приготувати ситне печінкове рагу з грибами і квасолею можна подивитися тут. Медове рагу з яловичини Інгредієнти: яловичина – 700 г ріпчаста цибуля – 1 шт. молоко – 0,5 л болгарський перець – 1 шт. мед – 200 мл сіль і перець – за смаком імбир – за смаком кориця – за смаком Приготування: Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору. Яловичину наріжте кубиками і додайте до цибулі. Тушкуйте 10 хвилин (за цей час рідина повинна випаруватися, а м'ясо – покритися апетитною скоринкою). Тим часом болгарський перець наріжте півкільцями і додайте в наше рагу. Смажте 5 хвилин, помішуючи. Потім додайте мед, спеції і тушкуйте ще 5 хвилин. Влийте сюди кисле молоко, щоб воно покрило м'ясо. Сковороду переставте в духовку і випікайте до готовності. Страву можна вважати готовою, як тільки молоко википить. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|