Готуємо ситне печінкове рагу з грибами і квасолею
15 грудень 2016 18:30
3 694
0
Ця страва смакує, як гарячою, так і холодною. Печінка додає рагу особливого смаку, квасоля робить її ситною, гриби додають аромату. Якщо ви приготуєте основні інгредієнти заздалегідь, то ввечері, прийшовши з роботи, ви затратите мінімум часу на приготування страви. Інгредієнти: 1 скл. квасолі; 100 г сушених грибів (можна свіжі печериці); 250 г курячої або індичої печінки; 1 цибулина; 2 морквини; 3 ст. ложки рослинної олії; сіль, перець за смаком. Приготування: Квасолю замочити на 5 годин, відварити протягом 30 хвилин у підсоленій воді. Гриби замочити протягом 3-ох годин (якщо гриби сухі). Промити, відварити. Печінку очистити від плівки. Відварити хвилин 10. Охолодити і нарізати кубиками. Моркву очистити, натерти на тертці. Цибулю очистити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю в олії, додати морку і ще хвилин 7 смажити. Додати печінку і ще смажити 5 хвилин. Гриби розрізати на 2-4 частини, маленькі – лишити цілими. Потім, разом з квасолею викласти їх у сковорідку до печінки. Додати 1 ст. ложку олії і тушкувати 20 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|