Консервуємо на зиму. Салат з кабачків
27 липень 2021 19:00
740
0
Дуже смачний і яскравий зимовий салат, рецепт його надзвичайно простий, а використовувані продукти в сезон коштують недорого. До речі, 7 простих рецептів консервованих баклажанів можна подивитися тут. Інгредієнти: кабачки — 3 кг; цибуля — 1,5 кг; морква — 1,5 кг; олія — 1 склянка; столовий оцет (9%) — 1 склянка; часник — 7–8 зубків; сіль — 3 столові ложки; цукор — 5 столових ложок; чорний мелений перець — 1 столова ложка. Із цієї кількості вийде приблизно 5,5 л салату. Приготування: Цибулю з кабачками промиваємо, очищаємо, нарізаємо великими кубиками. Моркву натерти на грубій тертці. У велику каструлю налити олію та висипати цибулю, спасерувати на повільному вогні, постійно перемішуючи. Висипаємо моркву та смажимо 10 хвилин. Потім висипаємо кабачки і смажимо ще 15 хвилин. Далі приєднуємо інші інгредієнти, крім оцту, і тушкуємо під кришкою приблизно півгодини на маленькому вогні. Додаємо оцет, ще хвилина — і знімаємо.Розкладаємо салат у банки та закупорюємо, даємо охолонути під покривалом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|