Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Скумбрія в томатному соусі

Скумбрія в томатному соусі


Скумбрія в томатному соусі

Ця страва не додає зайвих калорій і подарує море задоволення. А сама риба легко засвоюється і несе в собі багато корисних речовин.

До речі, як швидко приготувати скумбрію сухого засолу можна подивитися тут.

Інгредієнти:
400 г скумбрії
100 г цибулі
1 лавровий лист
100 г моркви
2 ст. л. томатної пасти
1,5 ст. л. рослинної олії
сіль і перець – за смаком

Приготування:

Соус. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте. Потім пасеруйте на сковороді, додавши трохи рослинної олії. Як тільки овочі стануть прозорими та м'якими, додайте томатну пасту і влийте води так, щоб отримати не дуже густий томатний соус. Тушкуйте ще 10 хвилин.

Скумбрію почистіть і поріжте на середні шматочки. Додайте рибу в соус і тушкуйте ще 10-15 хвилин, прикривши кришкою. Скумбрія буде ароматною та соковитою, просочившись томатним соусом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: