Скумбрія в томатному соусі
27 липень 2021 14:40
694
0
Ця страва не додає зайвих калорій і подарує море задоволення. А сама риба легко засвоюється і несе в собі багато корисних речовин. До речі, як швидко приготувати скумбрію сухого засолу можна подивитися тут. Інгредієнти: 400 г скумбрії 100 г цибулі 1 лавровий лист 100 г моркви 2 ст. л. томатної пасти 1,5 ст. л. рослинної олії сіль і перець – за смаком Приготування: Соус. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте. Потім пасеруйте на сковороді, додавши трохи рослинної олії. Як тільки овочі стануть прозорими та м'якими, додайте томатну пасту і влийте води так, щоб отримати не дуже густий томатний соус. Тушкуйте ще 10 хвилин. Скумбрію почистіть і поріжте на середні шматочки. Додайте рибу в соус і тушкуйте ще 10-15 хвилин, прикривши кришкою. Скумбрія буде ароматною та соковитою, просочившись томатним соусом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|