Готуємо скумбрію сухого засолу. Швидко і дуже смачно
22 березень 2021 18:00
1 460
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування смачної малосольної скумбрії сухого засолу. Ця чудова рибка готується дуже просто і швидко. Ніжний, але пряний і ароматний смак скумбрії підкорить вас з першого шматочка. Малосольна скумбрія чудово смакує з картоплею та маринованою солодкою цибулею. До речі, ще три рецепти приготування скумбрії можна подивитися тут. Інгредієнти: Скумбрія – 1 шт (500-600 г). Сіль – 1,5 ст. л. Цукор – 1,5 ч. л. Соняшникова олія – 1 ст. л. Лавровий лист – 4 шт. Чорний перець (мелений) -0,5 ч. л. Приготування: Скумбрію необхідно розморозити, відрізати голову, хвіст та плавники. Очистити тушку від нутрощів. Особливу увагу приділіть видаленню чорної плівки всередині черевця, інакше посолена риба буде гірчити. Зробити два надрізи уздовж хребта, вийняти його та очистити філе від кісток, наскільки можливо. Викласти половинку риби на харчову плівку черевцем вгору, посипати сіллю і цукром, полити олією і викласти на одну половину лавровий лист. З’єднати половинки філе й обмотати плівкою у 2-3 шари. Потім покласти рибу в пластиковий пакет і відправити в холодильник на добу. За цей час бажано рибу перевернути 1-2 рази. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|