Консервуємо на зиму. Салат з баклажанів
22 липень 2021 20:30
741
0
Легке у приготуванні та насичене за смаком соте стане вашою візитною карткою. Прості салати на зиму — максимум задоволення в холодну пору року. До речі, ще 7 чудових рецептів консервованих баклажанів можна подивитися тут. Інгредієнти: баклажани — 1 кг; солодкий болгарський перець — 1 кг; помідори — 2 кг; цибуля — 0,5 кг; цукор — 3 столові ложки; сіль — 1 столова ложка; столовий оцет (9%) — 50 мл; олія — 200 г. Приготування: Тверді овочі нарізаємо великими шматками. Висипаємо солодкий перець і цибулю у глибоку каструлю, наливаємо олію та ставимо на невеликий вогонь. Поки перець і цибуля тушкуються, готуємо однорідне пюре з очищених помідорів — тремо їх на дрібній тертці або перемелюємо блендером. Коли овочі в каструлі стануть м’якими, додаємо пюре, баклажани, цукор і сіль. Усе перемішати, довести до кипіння та тушкувати близько 30 хвилин. Після цього налити оцет, тушкувати ще 10 хвилин і знімати. Поки соте з баклажанами гаряче, розкладаємо його у стерильні банки, закриваємо кришками і ставимо вниз кришкою до цілковитого охолодження. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|