Страви з субпродуктів. Простий салат з курячих сердечок
17 травень 2021 18:00
885
0
Цей салат з курячих сердечок дуже смачний та ситний, а крім того легкий у приготуванні. Його можна приготувати на вечерю, для недільних посиденьок або навіть на святковий стіл. До речі, як приготувати курячі сердечка з медом й імбиром можна дізнатися тут. Інгредієнти: сердечка курячі - 200 г; картопля - 2 шт.; огірки мариновані - 1-2 шт.; морква варена - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; майонез - 1 ст. л.; сметана - 2 ст. л.; оцет 9% - 1 ст. л.; цибуля зелена - для подачі. Приготування: Курячі сердечка добре помити і відварити до готовності в підсоленій воді. Цибулю нарізати тонкими шматочками. Оцет розвести навпіл з водою і залити цибулю. Залишити на 20-30 хвилин для маринування. Картоплю відварити в шкірці, остудити, почистити і нарізати невеликими кубиками. Також порізати мариновані огірочки. Курячі серденька остудити й порізати маленькими кружечками, додати в салат до картоплі й огірків. Додати порізану кубиками варену моркву і віджату від рідини мариновану цибулю. Заправити салат майонезом і сметаною. Посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Поставити в холодильник на 15-20 хвилин. Перед подачею посипати здрібненою зеленою цибулькою. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|