Страви з субпродуктів. Курячі сердечка з медом й імбиром
02 лютий 2021 14:30
836
0
Перебираючи всілякі рецепти страв із м’яса і птиці, ми часто незаслужено обходимо увагою безліч прекрасних страв із субпродуктів. Адже за смаковими перевагами, харчовою цінністю та вмістом вітамінів і мікроелементів потрухи не тільки не поступаються м’ясу, але часто навіть перевершують його. Інгредієнти: 500 г курячих сердечок, 10 г імбирного кореня, 2 мандарини, 1 цибулина, 1 морквина, 40 г вина червоного, 30 олії соняшникової, 70 г меду натурального, зелень (кріп і петрушка) за смаком перець, сіль за смаком. Приготування: Щоб приготувати маринад, необхідно очистити мандарин і вичавити з нього сік. Імбирний корінь натерти на дрібній тертці і покласти в миску з соком. Потім додати 40 г червоного вина і трохи меленого перцю. Охолоджені курячі сердечка промити, очистити від плівок і шматочків жиру. Залити сердечка маринадом і залишити на 30 хвилин. Овочі очистити від шкірки і вимити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на великій тертці. Обсмажити цибулю з морквою на сковороді з олією. Додати сердечка з маринадом і протушкувати їх під кришкою близько 10 хвилин. Обов’язково слідкуйте, щоб сердечка не переварилися і не стали занадто тугими. Бо субпродукти і так за своєю природою мають тверду текстуру. Потім відкрити кришку для того, щоб зайва рідина випарувалася. Злегка посолити. Додати 70 г меду і ретельно перемішати. Зверху притрусити подрібненою зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|