Пісні страви. Готуємо картопляні зрази з капустою
12 квітень 2021 20:30
2 872
0
Якщо у вас у процесі приготування інших страв залишилася капуста і ви не знаєте, що ще можна з неї приготувати, використайте її як начинку для смачних зраз. Картопляні зрази з капустою легко готуються та підійдуть для подачі і на пісний, і на святковий стіл. До речі як приготувати варені картопляні зрази, можна подивитися тут. Інгредієнти: Картопля - 700 г. Капуста білокачанна - 400 г. Пшеничне борошно - 50 г. Картопляний відвар - 80 мл. Часник - 1 зубчик. Сіль - за смаком. Приготування: Картоплю відварити (картопляний відвар злити в окрему ємність), та зробити з неї пюре. Пюре залишити охолоджуватися. Капусту дрібно пошаткувати, відправляємо її на сковороду з розігрітою олією, а потім додати води так, щоб капуста була повністю прикрита. Капусту тушкувати, поки вода не випарується. Тим часом у картоплю додаємо борошно, трохи картопляного відвару і збиваємо суміш міксером. Коли капуста добре протушкується, потрібно викласти її на тарілку, посолити і додати розчавлений часник. Після цього можна сформувати зрази. Підготовлені зрази слід викласти на розігріту сковороду з олією та смажити з обох боків до отримання скоринки. Готові зрази слід викласти на тарілку та прикрасити зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|