Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Страви з черемшею. Готуємо соус «песто» та смачну курочку

Страви з черемшею. Готуємо соус «песто» та смачну курочку


Страви з черемшею. Готуємо соус «песто» та смачну курочку

Черемша – рослина із соковитим широким листям і часниковим запахом, яку ще називають диким часником або ведмежою цибулею.

У чому користь черемші, можна дізнатися за цим посиланням.



А що з неї можна приготувати? Ми підібрали кілька цікавих варіантів.

«Песто» із черемші

Інгредієнти:
1 пучок черемші,
0,5 скл. кедрових горішків,
100 мл оливкової олії,
100 г пармезану,
сіль за смаком.

Приготування:

Кедрові горішки обсмажити на сухій сковорідці. Черемшу помити, обсушити, дрібно нарізати. Подрібнити зелень у блендері разом із горіхами, поступово додаючи оливкову олію до потрібної пюреподібної консистенції. Додати сир, посолити і поперчити.


Курка з черемшею

Інгредієнти:
1 тушка курки,
1 пучок черемші,
3 зубці часнику,
2 ст. л. топленого масла.

Приготування:

Зварити невелику курку. Часник очистити, потовкти, додати чорний і червоний перець, сіль за смаком. Перемішати, рясно обмастити курку всередині і зверху.

Покласти на сковорідку, додати бульйон і покласти у розігріту духовку. Обсмажити з обох боків, до рум’яної скоринки.

Окремо ошпарити черемшу окропом, злити, підсмажити її на вершковому або топленому маслі.

Готову курку викласти на тарілку, черемшу викласти як гарнір, полити соком, у якому смажилася курка.

Смачного!

Ще багато рецептів смачних та корисних страв з черемшею можна подивитися тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: