Страви з черемшею. Готуємо соус «песто» та смачну курочку
29 березень 2021 18:30
2 819
0
Черемша – рослина із соковитим широким листям і часниковим запахом, яку ще називають диким часником або ведмежою цибулею. У чому користь черемші, можна дізнатися за цим посиланням. А що з неї можна приготувати? Ми підібрали кілька цікавих варіантів. «Песто» із черемші Інгредієнти: 1 пучок черемші, 0,5 скл. кедрових горішків, 100 мл оливкової олії, 100 г пармезану, сіль за смаком. Приготування: Кедрові горішки обсмажити на сухій сковорідці. Черемшу помити, обсушити, дрібно нарізати. Подрібнити зелень у блендері разом із горіхами, поступово додаючи оливкову олію до потрібної пюреподібної консистенції. Додати сир, посолити і поперчити. Курка з черемшею Інгредієнти: 1 тушка курки, 1 пучок черемші, 3 зубці часнику, 2 ст. л. топленого масла. Приготування: Зварити невелику курку. Часник очистити, потовкти, додати чорний і червоний перець, сіль за смаком. Перемішати, рясно обмастити курку всередині і зверху. Покласти на сковорідку, додати бульйон і покласти у розігріту духовку. Обсмажити з обох боків, до рум’яної скоринки. Окремо ошпарити черемшу окропом, злити, підсмажити її на вершковому або топленому маслі. Готову курку викласти на тарілку, черемшу викласти як гарнір, полити соком, у якому смажилася курка. Смачного! Ще багато рецептів смачних та корисних страв з черемшею можна подивитися тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|