Приготуйте на вечерю: теплий картопляний салат з беконом та лимоном
25 лютий 2021 17:30
754
0
Хочемо нагадати, що звичайна картопля годиться не лише для традиційних для українців страв. Пропонуємо вам приготувати з нею пікантний і ситний салат із хрумкими скибочками підсмаженого бекону. Такий картопляний салат можна подавати до столу як самостійну страву, чи як гарнір до м’яса або риби. Його збалансований смак з пікантною лимонною ноткою стане для вас і вашої родини справжнім відкриттям. Інгредієнти: картопля - 700 г; сметана (жирна) - 4 ст. л.; бекон 6 скибочок; олія оливкова - 6 ст. л.; лимонний сік - 2 ст. л.; цедра лимона - 1 ст. л.; зелена цибуля, сіль, перець - за смаком. Приготування: Чистимо та миємо картоплю, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою та відварюємо до готовності. У глибокій мисці змішуємо оливкову олію з лимонним соком. Щойно картопля буде готова, зливаємо воду. Перекладаємо картоплю у тарілку та додаємо заправку. Посипаємо сіллю та чорним меленим перцем. Сковорідку з товстим дном ставимо на вогонь, виливаємо невелику кількість оливкової олії, викладаємо бекон. Смажимо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Викладаємо готовий бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. До картоплі додаємо сметану, зелену цибулю, цедру лимона. Зверху викладаємо бекон та подаємо страву до столу. Салат краще смакує теплим. Смачного! Ще декілька рецептів приготування смачного картопляного салату можна знайти тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|