3 рецепти картопляного салату
26 червень 2019 15:00
3 343
0
Картопляний салат готують у багатьох країна світу і всюди страва користується величезною популярністю. Картопля чудово поєднується з овочами, грибами, сиром і м'ясом, тому ви можете втілити свої смакові уподобання. Картопляний салат з тунцем Рецепт цього салату настільки простий, що впорається навіть новачок. Для приготування вам знадобиться: Інгредієнти: картопля – 400 г цибуля-шалот – 1 шт. тунець консервований (у власному соку) – 1 банка яйце куряче – 3 шт. оливкова олія – 2 ст. л. оцет бальзамічний – 1 ч. л. корнішони мариновані – за смаком сіль та перець – за смаком Приготування: Картоплю відваріть в мундирі. Остудіть, очистіть і наріжте на кружечки. Відваріть яйця та залийте холодною водою. Після чого почистіть і наріжте їх на 4 рівні частини. Очистіть цибулю і наріжте кільцями. Злийте рідину з консервованого тунця і злегка розімніть його виделкою. Кружечки картоплі викладіть на тарілку. Зверху покладіть тунець, яйця, кільця цибулі і нарізані корнішони. Приготуйте заправку: змішайте бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкове масло. Полийте салат заправкою і можна подавати. Картопляний салат з печінкою Салат має дуже яскравий смак і тому його люблять навіть ті, хто не їсть печінки. Для приготування візьміть інгредієнти: Інгредієнти: печінка яловича – 500 г; сметана – 200 г; картопля – 400 г; маринований огірок – 200 г; цибуля зелена – 50 г; кріп – за смаком. Приготування: Відваріть печінку в підсоленій воді. Потім натріть на крупній тертці печінку, огірки і картоплю. Візьміть відповідну миску з глибоким дном, застеліть плівкою (для того, щоб зручніше було викласти гірку салату) і починайте викладати наші продукти шар за шаром. Першим шаром покладіть половину картоплі і змастіть сметаною. Потім шар печінки, далі – мариновані огірки і посипте зеленню. Після чого змажте все сметаною. Повторіть весь процес ще раз. Потім перевертаємо миску з салатом на тарілку і знімаємо плівку. Знову змажте сметаною і посипте кропом. Картопляний салат з оселедцем Цей рецепт дуже люблять в німецькій, чеській та австрійської кухні. Салат виходить ситним, а готується швидко і легко. Для цього вам знадобиться: Інгредієнти: оселедець філе – 200 г; картопля – 4 шт.; гірчиця – 1 ч. л.; цибуля червона – 1 шт.; мариновані корнішони – 8 шт.; винний оцет білий – 1 ст. л.; кріп свіжий – 5 гілочок; сіль – 1/5 ч. л.; перець чорний – 1/5 ч. л. Приготування: Картоплю відваріть в мундирі та охолодіть при кімнатній температурі. Всі інгредієнти (оселедець, цибуля, мариновані огірки і картоплю) наріжте на дрібні шматочки. Приготуйте заправку: змішайте білий винний оцет, гірчицю, сіль, перець і масло від оселедця. Готові інгредієнти разом із заправкою ретельно перемішайте. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|