Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Страви з фаршу. Готуємо смачні тефтельки

Страви з фаршу. Готуємо смачні тефтельки


Страви з фаршу. Готуємо смачні тефтельки

Страви з фаршу – ідеальний варіант для сімейного обіду. Їх готувати просто й швидко, і вони завжди вдаються дуже добре.

"Порадник" пропонує вам приготувати смачні тефтельки. А тут ви зможете знайти ще 7 рецептів простих страв з фаршу, які дуже легко приготувати.



Тефтельки в соусі маринара

Інгредієнти:
500 г змішаного м’ясного фаршу,
по дрібці кориці і цукру,
1 цибулина,
1,5 ст. л. оливкової олії,
800 г томатів, консервованих шматочками,
1 ч. л. сушеного чебрецю,
пучок базиліку, сіль і перець за смаком.

Приготування:

Змішати фарш, корицю, половину нарізаної цибулини, сіль і перець за смаком. Із цієї суміші зліпити 16 невеликих кульок.

Розігріти у сковорідці олію й обсмажити кульки 8 хвилин – до рум’яної скоринки. Перекласти в тарілку.

У тій же сковорідці обсмажити решту цибулі, додати консервовані томати з банки, цукор і чебрець. Викласти обсмажені тефтельки в цей соус і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати ще 15 хвилин до загущення соусу. Якщо потрібно, посолити.

Готові тефтельки посипати подрібненим базиліком і подавати з вареним рисом.


Тефтельки в пивному соусі

Інгредієнти:
500 г м’ясного фаршу,
2 шматочки білого хліба,
2 яйця,
1 цибулина,
пучок петрушки, сіль, перець за смаком.
Для соусу:
3 ст. л. борошна,
1 л світлого пива,
1 цибулина,
2 ст. л. вершкового масла,
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Змішати фарш, яйця й змочений у воді хліб. Обсмажити цибулю й петрушку, додати до фаршу. Посолити, поперчити.Для соусу борошно обсмажити в маслі, додати порізану цибулю, перець, сіль і пиво. Скачати з фаршу тефтельки, занурити їх у кипляче пиво й варити 15 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: