Страви з фаршу. Готуємо смачні тефтельки
12 лютий 2021 17:00
1 118
0
Страви з фаршу – ідеальний варіант для сімейного обіду. Їх готувати просто й швидко, і вони завжди вдаються дуже добре. "Порадник" пропонує вам приготувати смачні тефтельки. А тут ви зможете знайти ще 7 рецептів простих страв з фаршу, які дуже легко приготувати. Тефтельки в соусі маринара Інгредієнти: 500 г змішаного м’ясного фаршу, по дрібці кориці і цукру, 1 цибулина, 1,5 ст. л. оливкової олії, 800 г томатів, консервованих шматочками, 1 ч. л. сушеного чебрецю, пучок базиліку, сіль і перець за смаком. Приготування: Змішати фарш, корицю, половину нарізаної цибулини, сіль і перець за смаком. Із цієї суміші зліпити 16 невеликих кульок. Розігріти у сковорідці олію й обсмажити кульки 8 хвилин – до рум’яної скоринки. Перекласти в тарілку. У тій же сковорідці обсмажити решту цибулі, додати консервовані томати з банки, цукор і чебрець. Викласти обсмажені тефтельки в цей соус і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати ще 15 хвилин до загущення соусу. Якщо потрібно, посолити. Готові тефтельки посипати подрібненим базиліком і подавати з вареним рисом. Тефтельки в пивному соусі Інгредієнти: 500 г м’ясного фаршу, 2 шматочки білого хліба, 2 яйця, 1 цибулина, пучок петрушки, сіль, перець за смаком. Для соусу: 3 ст. л. борошна, 1 л світлого пива, 1 цибулина, 2 ст. л. вершкового масла, сіль, перець за смаком. Приготування: Змішати фарш, яйця й змочений у воді хліб. Обсмажити цибулю й петрушку, додати до фаршу. Посолити, поперчити.Для соусу борошно обсмажити в маслі, додати порізану цибулю, перець, сіль і пиво. Скачати з фаршу тефтельки, занурити їх у кипляче пиво й варити 15 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|