Рибні котлетки з рисом – смачно та економно
06 грудень 2019 19:00
2 940
0
Рибні котлети з рисом – економний варіант. Адже така страва виходить більш ситною, і, зрозуміло, що котлет вийде значно більше. Тож готуйте і смакуйте. А тут ви зможете дізнатися, як приготувати рибні котлети з консерви. Інгредієнти: 1 кілограм рибного філе; 2 склянки вареного рису; 200 грамів твердого сиру; 3 яйця; 3 столові ложки манної крупи; сіль; чорний мелений перець; борошно або панірувальні сухарі (для панірування); рослинна олія для смаження. Приготування: Філе риби перемолоти у м’ясорубці. До фаршу додати рис, яйця, натертий на грубу тертку сир, манку. Посолити й поперчити і добре вимішати та відбити. Фарш залишити на півгодини, щоби манка набухла й увібрала у себе всю зайву рідину. З фаршу сформувати котлети, обкачати у борошні чи панірувальних сухарях та обсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|