Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Рибні котлетки з рисом – смачно та економно

Рибні котлетки з рисом – смачно та економно


Рибні котлетки з рисом – смачно та економно

Рибні котлети з рисом – економний варіант. Адже така страва виходить більш ситною, і, зрозуміло, що котлет вийде значно більше.

Тож готуйте і смакуйте. А тут ви зможете дізнатися, як приготувати рибні котлети з консерви.



Інгредієнти:
1 кілограм рибного філе;
2 склянки вареного рису;
200 грамів твердого сиру;
3 яйця;
3 столові ложки манної крупи;
сіль;
чорний мелений перець;
борошно або панірувальні сухарі (для панірування);
рослинна олія для смаження.


Приготування:

Філе риби перемолоти у м’ясорубці.

До фаршу додати рис, яйця, натертий на грубу тертку сир, манку.

Посолити й поперчити і добре вимішати та відбити. Фарш залишити на півгодини, щоби манка набухла й увібрала у себе всю зайву рідину.

З фаршу сформувати котлети, обкачати у борошні чи панірувальних сухарях та обсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: