Смачні рибні котлетки з консерви
17 листопад 2017 13:30
3 244
0
Швидка у приготуванні та неймовірно смачна страва. Котлети виходять ароматними, соковитими, смакують як гарячими, так і в холодному вигляді. Інгредієнти: 300 г рису; 1 банка рибних консервів в олії; 2 цибулини; 2 яйця; 3-4 ст.ложки кукурудзяного борошна; сіль, чорний мелений перець до смаку; олія для смаження. Приготування: Відварити рис до готовності. Консерви відкрити, злити олію. Шматочки риби розім’яти виделкою. Цибулю порізати дрібно, обсмажити на розігрітій пательні в олії до золотистого кольору, з’єднати з рисом та рибною масою. До фаршу додати яйця, посолити, поперчити, добре вимішати. Формувати невеликі котлетки довільної форми, панірувати в кукурудзяному борошні. Обсмажити рибні котлети на розігрітій пательні з додаванням олії. Подавати котлети з рибних консервів з картоплею, гречкою або овочево-грибним рагу. Чудово смакують із салатом зі свіжих овочів, з томатним соусом або соусом тартар. Рибні котлети за цим рецептом можна також приготувати на парі – так вони не вбиратимуть багато олії, як при смаженні, а консистенція їх стане ще ніжнішою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|