Готуємо солодкий гарбузовий хліб
08 жовтень 2019 16:23
2 129
0
Сорти хліба, які містять зерна гречки, вівса, проса, насіння соняшника та льону, цибулю, паприку, гарбуз, моркву тощо корисні, але тільки у тому разі, коли хліб випечений з борошна грубого помелу. Тоді у ньому міститься клітковина, деякі вітаміни, залізо, білки. Як приготувати оригінальний за смаком гарбузовий хліб з горіхами та прованськими травами можна подивитися тут. Інгредієнти: 1 скл. гарбузового пюре; 2/3 скл. цукру; 30 г свіжих дріжджів; 100 мл молока; дрібка солі; 1 ч. ложка порошку до печива; 1 ч. ложка кориці; 3 ст. ложки олії; 4 скл. борошна (+- 0,5 скл.). Приготування: Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, гарбузове пюре, сіль, корицю, муку, порошок до печива. Замісити тісто, під кінець вимішування додати олію, ще раз добре вимісити (тісто має бути не дуже густе). Поставити в тепле місце на 1 год. Викласти у змащену форму і зачекати ще 30 хв. Пекти 1 год за температури 180 градусів. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|