Смачний гарбузовий хліб з горіхами
25 вересень 2019 12:50
2 121
0
Оригінальний за смаком гарбузовий хліб з горіхами та прованськими травами – корисний та дуже смачний. Скибочка такого хліба може бути самостійною стравою – їж і насолоджуйся! Інгредієнти: 250 г гарбуза; 50-60 г дріжджів; 350-400 г борошна; 2 зубці часнику; 7 волоських горіхів; 8 ст. ложок олії; 1 ст. ложка цукру; 100 г манної крупи; 2 цибулини; прованські трави, мак. Приготування: Гарбуз відварити в 1 скл. води і пом’яти разом з юшкою товкачиком. До борошна додати дріжджі, розтерті з цукром, гарбузове пюре, манку і сіль, насамкінець 3 ст. ложки олії. Залишити на 1 год в холодильнику під плівкою. Олію нагріти на сковорідці, додати часник і просмажити до золотого кольору, після цього часник дістати, і засмажити на цій олії порізану цибулю, до якої наприкінці додати прованські трави. Горіхи почистити і подрібнити. Дістати тісто з холодильника і вмісити в нього цибулю і горіхи. Дати підійти тісту в теплому місці під рушником. Тісто має збільшитися вдвічі. Форму змастити олією і посипати сухим маком, викласти тісто і дати йому підійти. Пекти 45-55 хв. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|