Як перетворити гарбуз на "консервований ананас"
27 вересень 2019 15:44
4 273
0
Цей гарбуз чудовий на смак. Ним можна декорувати новорічні десерти, якщо додати менше цукру, можна подавати до мяса, використовувати як консервований ананас, наприклад, у салати. Особливо красивий гарбуз, порізаний фігурним ножем або формочками для печива. А чи знаєте ви, що "ананаси" можна приготувати з кабачків, чи аличі. Інгредієнти: 1 кг гарбуза; 1 л води; 400 г цукру; 5-6 ч. ложок оцту; 10 г ванільного цукру. Приготування: Із гарбуза зняти шкірку, видалити насіння й волокнисту частину та нарізати невеликими шматочками. Скласти в каструлю, додати цукор, ванілін, оцет та залити водою. Кип’ятити 15–20 хв, доки гарбуз трохи не зм’якне та стане злегка прозорим. Гарячим розкласти в банки. Закатати та закутати до повного охолодження. Гарбузи використовувати мускатних сортів – з яскравою оранжевою м’якоттю. Можна, крім ванільного цукру, додати корицю та гвоздику. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|