Готуємо "ананаси" з кабачків та аличі
25 липень 2017 13:08
8 123
0
Якщо цього року на вашому городі чомусь не вродили ананаси, не треба засмучуватися. Вихід завжди є Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування "ананасів" з кабачків та аличі. Такі "ананаси" можна додавати до салатів, запікати з м’ясом по-французьки, або просто їсти прямо з банки. Інгредієнти: 3 кг кабачків; 0,5 кг аличі; Для цукрового сиропу: 1 кг цукру на 1 л води. Приготування: Кабачки середньої зрілості почистити від шкірки і видалити серцевину. Частину, що залишилася, нарізати часточками завдовжки 4–5 см і завтовшки 1 см. Укласти в чисті стерилізовані банки. Зверху покласти 7–10 плодів жовтої кислої аличі. Залити гарячим цукровим сиропом 50% концентрації (1 кг цукру на 1 л води). Стерилізувати: 0,5 л банки – 10 хв, 1 л – 12 хв. Загорнути, перевернути банки догори дном, укутати і залишити до повного охолодження. На смак ці кабачки дуже нагадують ананас. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|