Готуємо пиріжки з м’ясом та капустою. Швидко, смачно й недорого
11 вересень 2019 16:30
3 185
0
Апетитні і недорогі пиріжки – з порції їх виходить багатенько, готуються просто. Та й з тістом не багато мороки, тож, навіть, не маститі господині зможуть з легкістю їх приготувати. Для начинки також можна використовувати смажені гриби з картоплею. А ще ви можете приготувати пиріжки з сиром та зеленню за цим рецептом. Інгредієнти: Для тіста: 0,5 л молока; 200 г маргарину; 2 ст. ложки олії; 2 яйця; 0,5 ч. ложки солі; 50 г дріжджів; 2 ст. ложки цукру; 1,2 кг борошна (скільки вбере тісто) Для начинки: 500 г капусти; 300 г свинини; 3 цибулини; 100 г олії; сіль, перець; Для змащування: 1 яйце 50 г вершкового масла кілька зубків часнику. Приготування: В теплому молоці розвести цукор, дріжджі, додати половину борошна, перемішати. Поставити в тепле місце на 30 хвилин. Потім додати сіль, збиті яйця, розтоплений маргарин, олію і борошно, що лишилося. Замісити тісто так, щоб не липло до рук. Накрити серветкою, поставити на годину в тепле місце. Приготувати начинку. М’ясо і цибулю порізати кубиками, капусту порізати дрібно. Викласти капусту на сковорідку, додати трохи води, тушити 15 хвилин. Додати олію, посолити, поперчити і тушити ще 15 хвилин. Окремо обсмажити м’ясо з цибулею, посолити, поперчити. З’єднати капусту з м’ясом і цибулею, добре перемішати. Розділити тісто на шматочки, розкатати, викласти начинку, краї защепити. Викласти вироби на деко, лишити на 30 хвилин, змастити збитим яйцем. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Полити розтопленим вершковим маслом з товченим часником. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|