Готуємо пісні чебуреки з черемшею
03 квітень 2019 14:17
2 509
0
Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. А яка вона смачна! Черемша чудово поєднується з м'ясом, яйцями і навіть рибою. Саме тому рецепти страв з черемшею користуються попитом: салати, холодні і гарячі закуски, рулети, запечене м'ясо і риба – рецептів дуже багато. Але цього разу ми пропонуємо обійтися без м’яса і приготувати чебуреки з черемшею. Інгредієнти: Для тіста: борошно, вода (гаряча), олія, сіль, цукор. Для начинки: картопля (варена), зелена цибуля, черемша, сіль, перець. Приготування: Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику. Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу. Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею. Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем). На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою). Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|