Готуємо курячі шлуночки з печерицями. Просто, ситно і недорого
23 січень 2019 13:29
2 339
0
Простий рецепт бюджетної, але смачної та ситної страви. Головний секрет – у добре вимочених та проварених шлуночках. Решту справи зроблять овочі та гриби. Ви також можете приготувати курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі. Інгредієнти: 0,5 кг курячих шлуночків; 1 цибулина; 1 морквина; 300 г печериць; вершкове масло або соняшникова олія для смаження; 100 мл сметани; 4 горошини духмяного перцю; 2 лаврові листки; сіль, чорний мелений перець до смаку. Приготування: Курячі шлуночки ретельно промити, замочити в холодній воді на 30 хв. Змінити воду, додати сіль, духмяний перець, лавровий лист. Варити шлуночки на маленькому вогні 2 години. Зняти з вогню, охолодити, не зливаючи рідини. Цибулю дрібно посікти і обсмажити в розігрітій пательні на маслі або олії. Додати потерту на грубій тертці моркву, тушкувати до м’якості моркви. Після чого додати подрібнені печериці, смажити без кришки 15 хв. Охолоджені шлуночки порізати і покласти до смажених овочів з грибами, перемішати, при потребі досолити, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 5 хв. Покласти сметану, зелень, спеції до смаку, тушкувати до випарування рідини. Курячі шлуночки з грибами подавати гарячими. Найкраще смакує з картоплею-пюре або вареним рисом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|