Готуємо курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі. Просто, ситно і недорого
09 жовтень 2017 16:15
2 841
0
Пропонуємо вашій увазі простий рецепт, який допоможе приготувати смачну страву з курячих субпродуктів Приготовані курячі шлуночки підійдуть як для перекусу з салатиком, так і в якості повноцінної страви із гарніром. Інгредієнти: 500 г курячих шлуночків; 1 велика цибулина; 5 зубців часнику; 200 г томатного соусу; 1 ч. ложка меленого імбиру; гострий червоний перець; чорний перець; лавровий лист; сіль за смаком. Приготування: Цибулину порізати дрібно і обсмажити на пательні з невеликою кількістю олії. Курячі шлуночки порозрізати на 4 частини, додати до цибулі. Обсмажувати ще 5 хвилин. Влити томатний соус, накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 10. Додати подрібнений часник та імбир. Посолити за смаком, покласти лавровий листок, всипати чорний і червоний перець. Накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні до готовності. У якості гарніру підійдуть рис або макарони. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|